Si tudi ti eden_ena od tistih, ki večino svojega dneva preživi na “tazadnji”?  Potem ti je tale delavnica pisana na kožo!

David, prostovoljec Evropske solidarnostne enote, po “fohu” fizioterapevt, bo pripravil delavnico, v kateri bomo:

  • Spoznali pomen gibanja in zdravega načina življenja v hitrem tempu življenja.
  • Se naučili izvedbe nekaj preprostih vaj za razgibavanje.

Delavnica je praktično zastavljena, saj bomo posamezne vaje tudi preizkusili. 

S sabo potrebujete športno opremo (na voljo je prostor, kjer se boste lahko preoblekli), za blazine, kjer bomo izvajali vaje, poskrbimo mi. 

Delavnica bo potekala v torek, 17. decembra med 16. in 18. uro v Mladinskem centru Vič (avla). Delavnica bo potekala v angleščini. 

Delavnico izvaja David Gullon, prostovoljec Evropske solidarnostne enote, ki je pred prihodom v Slovenijo opravljal delo fizioterapevta. S svojim znanjem in izkušnjami, bo za nas pripravil kvalitetno in strokovno delavnico, primerno predvsem za mladinske delavce in delavke.

Prosimo, da se zaradi omejenega števila prijav na aktivnost prijavite najkasneje do ponedeljka, 16. decembra.

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Projekt podpira: