Cirkuški umetnik Jakob Bergant pride v MC Vič!

Jakob bo izvajal brezplačno delavnico, predstavil nam bo “Reciklirano žongliranje”.

KDAJ: 24. marec ob 16. uri
KJE: MC Vič, ploščad pred Antonovim domom
ZA KOGA: za otroke, srednješolce, študente in mlade v poklicih

Namen delavnice je spodbuditi udeležence k lastni ustvarjalnosti in raziskovanju vsakodnevnih možnosti ponovne uporabe (“upcycling”). Sporočilo predstave se skriva v njenih pozitivnih učinkih na okolje, kakovost življenja in odnose. S svojo delavnico vzpodbuja razmišljanje o trajnosti – o ustvarjanju lastnih igrač iz predmetov, ki nas vsak dan obdajajo.

Zaradi omejitve prostih mest so obvezne prijave.
Na voljo bo vsa oprema. Delavnica je brezplačna in primerna za otroke, srednješolce, študente in mlade v poklicih.

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.