Pozdravljeni,

pred časom smo se na vas obrnili s prošnjo za razširjanje ankete med mladimi, s katero smo v sklopu projekta CHLaYdoscope, v okviru, katerega želimo opolnomočiti mladinske vodje, želeli raziskati, kako mladi dojemajo in razumejo samopodobo, kaj vpliva na njihovo percepcijo le te, kako skrbijo za mentalno zdravje ter ustvarjajo ravnovesje v svojem življenju iz prve roke. Najlepša hvala za delitev.

Sedaj se na vas obračamo s prošnjo, da med mladimi delite vabilo na dogodek ‘Samopodoba in jaz’, pri organizaciji katerega so nam bili v veliko pomoč tudi odgovori na vprašanja v zgoraj omenjeni anketi.

Na dogodku, ki bo v ponedeljek, 19. februarja 2024, ob 16. uri v Centru mladih Koper, bomo predstavili rezultate ankete ter naslovile zaznane problematike. Skupaj s strokovnjaki in mladimi bomo izpeljali pogovorni večer in disko terapijo. Z dogodkom želimo mlade opolnomočiti za razumevanje in lažje reševanje stisk ter jim predstaviti možnosti in kontakte, na katere se lahko obrnejo, ko zaznajo, da to potrebujejo.

Več o delavnici si lahko preberete TUKAJ.

V prilogi vam pošiljamo tudi grafike in primer objave, v kolikor bi želeli novičko deliti tudi na svoje kanale.

Za morebitno delitev se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo in želimo vse dobro.