Ob tretjem rojstnem dnevu pripravljamo za vse mlade, ki živijo na Viču, ali bi se želeli pridružiti našim aktivnostim praznovanje, ki bo potekalo na ploščadi mladinskega centra. Osrednji dogodek praznovanja bo šahovski turnir z Lauro Unuk.

Laura Unuk, slovenska šahovska velemojstrica, se bo simultano pomerila z desetimi igralci naenkrat. Z njo se bo lahko pomeril vsak, prednost pri igri pa bodo imeli prijavljeni igralci. Igralci se bodo lahko pomerili tudi z Zalo Urh, slovensko perspektivno šahistko. 

Program, ki ga ta dan pripravljamo za vas: 
14:00-17:00 druženje, animacija in zakuska na ploščadi
15:00-16:00 simultani šahovski turnir z Lauro Unuk, slovensko šahovsko velemojstrico

Če se želiš osebno pomeriti z Lauro, se prijavi v spodnjem obrazcu. 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
Zavodu Nefiks dajem soglasje in pravico, da me fotografira ter napravi video in zvočne posnetke za promocijske namene aktivnosti, ne da bi zato potrebovala posebno dovoljenje. Soglašam, da organizator dogodka fotografije in/ali posnetke, ki me prikazujejo, brez omejitev uporablja v vseh vrstah objav (v časopisih, na spletni strani in na družbenih omrežjih MC Vič in Zavod Nefiks).