Mladinski center Vič v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Vič in Zavodom Nefiks organizira medgeneracijsko druženje in turnir v dvoranskih športnih igrah.

Vabljeni na tekmovanje v ročnem nogometu, namiznem tenisu in pikadu, ki bo potekalo v četrtek, 4. novembra 2021 od 14. – 18. ure v veliki dvorani Antonovega doma. Turnir poteka v prijateljskem vzdušju, kjer se nam pridružijo tudi občani Četrtne skupnosti Vič 🙂 

Prijave na turnir in druženje zbiramo na spodnjem obrazcu do 2. novembra

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

*za obisk dogajanja v notranjih prostorih Mladinskega centra Vič in Antonovega doma je za otroke, starejše od 15 let potrebno izpolnjevanje pogoja PCT.