Med 18. in 22. julijem bomo Mladi zmaji s Socialno akademijo odkorakali v svet filma, narave in duševnega zdravja. V objemu narave bomo snemali kratke filme in se naučili vseh veščin, ki so potrebne za nastanek filma – od scenarija in zgodborisa do snemanja in montaže. Tabor se bo v petek 22. julija zaključil s svečano premiero vseh nastalih kratkih filmov.

Skupaj z mentorico Nejo Tekavec, bomo vsak dan pripravljali zdrave obroke in se tako opolnomočili s področja uravnotežene in pestre prehrane. Neja bo tudi vodila delavnice o samopodobi, čuječnosti in ozaveščala mlade o motnjah prehranjevanja.

Mentorica za film, Hanna Szentpeteri, nam bo predala svoje znanje o zgodovini slovenskega filma, tri delni scenaristični strukturi, scenaristike, zgodborisu, snemanju, kadriranju, montaži in filmski režiji.

Starost: 13–18 let
Prispevek:  76 EUR
Čas: 18.–22.7. 2022
Lokacija: Vas Kovk, Col v koči Praprot

18. julija se v jutranjih urah dobimo na avtobusni postaji Ljubljana, kamor se 22. julija tudi vrnemo v večernih urah.

Prijava je možna do 5. julija, ob izpolnitvi prijavnice, dovolilnice, soglasja in Covid izjave.

Dovolilnica: https://drive.google.com/file/d/1A6omUwEqulDllpNkGj2VBQ3IIVqrO4Y4/view?usp=sharing

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov: https://drive.google.com/file/d/1C1t2EPo58oBJNdnapNMJhUkypoNyLNca/view?usp=sharing

Izjava za mladoletne: https://drive.google.com/file/d/1tw1Rk82vawMah3UsvM8BBKKdWv_ttDgB/view?usp=sharing

Izjava za polnoletne: https://drive.google.com/file/d/1CT7N8dwM6KqXb5Rxx6yRszqnGP-qTNdN/view?usp=sharing
 
V okviru spletne prijave se odločite za način plačila. V kolikor se odločite za plačilo po položnici, vam bomo na naslov plačnika poslali račun s plačilnim nalogom, ki ga prosim poravnajte najkasneje teden dni pred pričetkom aktivnosti. Najkasneje teden dni pred pričetkom aktivnosti, se morate oglasiti v enem izmed ČMC-jev, če ste se odločili za plačilo v posameznem centru. Vse cene so za mlade, ki živijo ali se šolajo znotraj Mestne občine Ljubljana, subvencionirane in predstavljajo 30% polne cene. Mesto na aktivnosti je udeležencu_ki zagotovljeno ob plačilu. Aktivnosti niso subvencionirane za mlade, ki živijo ali se šolajo izven Mestne občine Ljubljana, so pa v primeru prostih mest dobrodošli. Za socialno ogrožene je, ob predložitvi ustreznega potrdila, udeležba na aktivnostih brezplačna.  

Sofinancerja programov Mladih zmajev sta ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in Urad Republike Slovenije za mladino.  

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi posamezne aktivnosti v primeru premajhnega števila prijav.

V primeru dodatnih vprašanj o Multimedijskem taboru vam bomo z veseljem odgovorili. Kontaktirate nas lahko preko e-pošte: pocitnice@mladizmaji.si ali tel. številke: 051 659 025 (Ema Špan) ali Sabina Belc (040 711 211)