Pomlad, pozdravljena! Ptički so se prebudili, narava je ozelenela.
V cvetu pomladi zacvetite tudi vi in si odprite priložnost, da najdete svojega življenjskega sopotnika.

Mladinski center Vič vas vabi na prijetno druženje mladih samskih med 28. in 38. letom starosti.
Srečanje bomo pričeli z druženjem ob družabnih igrah in prigrizkih. Sledili bodo kratki 5-minutni klepeti (hitri zmenki) s pripadnicami oz. pripadniki nasprotnega spola. V pomoč bodo zanimiva vprašanja in ideje za spoznavanje. Nato pa bo čas za medsebojno druženje, klepet in prigrizke.

KDO? Mladi samski med 28. in 38. letom starosti
KDAJ? V nedeljo, 21. 4. 2024, ob 16.00
KJE? Velika dvorana Antonovega doma na Viču

 

PROGRAM:
16.00–16.30 – Druženje ob družabnih igrah in prigrizkih
16.30–18.30 – Hitri zmenki (na polovici bo sledil krajši odmor)
18.30–19.00 – Druženje

Izpolni prijavnico in se prijavi čim prej! Tvoja udeležba bo zagotovljena s poravnanim prispevkom za organizacijo v vrednosti 5 €. Najkasneje v dveh delovnih dneh oz. najkasneje dan pred dogodkom, boste z naše strani prejeli položnico, za katero vas prosimo, da jo poravnate v roku dveh delovnih dni. V primeru neudeležbe prispevka ne vračamo, lahko pa si poiščete zamenjavo. Na voljo je le 20 prostih mest za moške in 20 za ženske. Potem sledi čakalna lista.

 

Na dogodek je trenutno prijavljeni 15 žensk in 17 moških

 

(ime in priimek ter naslov plačnika)
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.