Gledališka improvizacija je svetovni fenomen, ki spodbuja medsebojno sodelovanje, poslušanje ter seveda zabavo in na ta način združuje gledalce in nastopajoče. V improvizacijskem gledališču namreč ni vnaprej pripravljenega scenarija, režiserja, nobenih rekvizitov ali kostumov. Celotno dogajanje se ustvari iz predlogov občinstva, gledališki improvizatorji pa hkrati opravljajo delo igralcev, režiserjev in dramatikov. Ob tem se gradijo iskreni odnosi in medsebojna povezanost.

Srečanja bodo potekala ob četrtkih, ob 19.00 uri, od 3. oktobra dalje. Namenjena so srednješolcem in vsem mladim po srcu (do 29. leta). Udeležba je brezplačna!

 

Skupino bo vodil Domen Blatnik izkušen improvizator in igralec.
Srečanja bodo potekala v Jožefovi (dnevni) sobi oziroma v primeru večjega števila udeležencev v Elizabetini avli.

Prijave sprejemamo preko spodnjega obrazca do ponedeljka, 30. septembra.

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.