Mladinski center Vič je prostor, kjer se izvaja mladinsko delo. Naše dejavnosti sestojijo iz prostočasnih aktivnosti, vedno pa se trudimo pri nas odpirati prostor za učenje novih kompetenc. O tem vas redno informiramo in vabimo na naše dogodke, velikokrat pa že po zaključku vprašamo: A ti je bilo všeč? 

Tokrat nas, kot že vsako leto, zanima malo več! 

Kako ti vidiš mladinsko delo, ki ga opravljamo v Mladinskem centru Vič in kakšna je tvoja izkušnja našega mladinskega centra? 

V sklopu orodja Logbook, ki ga v mladinskih centrih uporabljamo za beleženje aktivnosti predstavljamo letni vprašalnik o aktivnostih v Mladinskem centru Vič. Z rezultati vprašalnika nam boste znatno pomagali ovrednotiti naše delo, prepoznati pozitivne in negativne točke našega delovanja in še bolj pomembno – pokazali, kaj vse še lahko skupaj izboljšamo. 

Kaj moraš vedeti? 

  • vprašalnik je namenjen vsem, ki ste se v preteklem letu udeležili naših aktivnosti; 
  • ste stari od 10. – 29. let; 
  • ste pripravljeni vprašalnik reševati zbrano in natančno ter nam tako omogočiti analize za izboljšavo. 

Med reševanjem vprašalnika bomo poskrbeli za to, da vaši odgovori ostanejo anonimni. Rezultate bomo predstavili javno in vas povabili, da na podlagi teh skupaj načrtujemo izboljšave, ki jih boste prepoznali. 

Kako lahko rešiš vprašalnik? 

  1. Preko svoje naprave. S fotoaparatom (ali aplikacijo za skeniranje QR kod) poskeniraj spodnjo QR kodo in odpre se ti vprašalnik. 
  2. Preko naše naprave. V igralnici Mladinskega centra Vič se nahaja tablica na kateri lahko rešiš vprašalnik pri nas. 
  3. V fizični obliki. V igralnici se nahajajo natisnjeni vprašalniki, ki jih po koncu izpolnjevanja oddaš v za to pripravljeno “glasovalno skrinjico”. 

Če bi med reševanjem potreboval_a pomoč, prilagamo tudi dokument z razlago vprašanj. Če bi še vedno potreboval_a pomoč, se lahko obrneš na prisotnega_o mladinskega delavca_ko. 

(s skenom QR kode se ti odpre vprašalnik 🙂

Za konec pa – hvala, ker z nami pišeš zgodbo Mladinskega centra Vič in nam s svojim sodelovanjem pomagaš graditi skupnost. 

Ekipa Mladinskega centra Vič 

 

Razlago vprašanj najdeš na spodnji povezavi: 

3 KEKS Razlaga vprašanj – vprašalnik o aktivnostih mladinskega centra SI