Prejšnji teden smo v Mladinskem centru Vič pripravili fino druženje za mlade obiskovalce naših aktivnosti, pridružili pa so se nam še sosedje iz Mladinskega središča Vič. Glavna tema je bila: dvoranske športne igre. Te smo na uporabo pripravili v veliki dvorani Antonovega doma, ki je nudila super prostor za vse aktivnosti, ki smo jih igrali – nove in stare. 

Meli smo se super. Najbolj mi je bilo všeč igrat pikado z ostalimi! Preizkusila sem se tudi v vseh ostalih igrah.  

– udeleženka turnirja dvoranskih športnih iger. 

Na sliki lahko najdeš tudi novosti, ki smo jih pripeljali v MC Vič, da bodo naša druženja še bolj zabavna 🙂 

Strelastika

Image 1 of 3

Poleg tega smo pripravili tople napitke in malico to-go. Predprostor turnirja pa so krasile čudovite slike mednarodne potujoče razstave Bodi umetnik “Igraj se z mano”. Na tej so v lanskem šolskem letu sodelovali mladostniki in otroci iz vrtcev, šol, zavodov in ostalih institucij po Sloveniji in svetu. Več o potujoči razstavi lahko prebereš tukaj. V spodnji galeriji pa si lahko pogledaš, kako so risbe okrasile prostore. 

Bodi umetnik "Igraj se z mano" 1

Image 1 of 3

Na turnirju pa ne sme manjkati niti nagrad. Za udeležence smo s 3D tiskalnikom natisnili medalje, pokal pa smo podelili predsedniku Četrtne skupnosti, Danilu Šariću – za sodelovanje z našim Mladinskim centrom, pomočjo in podporo, ki jo od njih prejemamo. 

Res smo se imeli fino in upamo, da takšno druženje kmalu ponovimo!