Skupajsmo.eu vabi na zaposlitvene priložnosti v evropskih institucijah:

  • Strokovnjak za finance pri Evropskem organu za zavarovanja in poklicne pokojnine v Frankfurtu (pogodbeni uslužbenec). Več informacij o razpisanem delovnem mestu je na tej povezavi, rok za prijavo je 21. marec.
  • Znanstveni sodelavec na področju preprečevanja in obvladovanja nalezljivih bolezni pri Evropskem centru za preprečevanje in obvladovanje bolezni ECDC v Stockholmu (pogodbeni uslužbenec). Več informacij o tem in drugih razpisanih delovnih mestih na ECDC ter prijavni obrazec najdete tukaj, prijavite se lahko do 20. marca.
  • Grafični oblikovalec pri Uradu za publikacije EU v Luxembourgu (začasni uslužbenec). Več informacij o razpisanem mestu in prijavni obrazec najdete tukaj, prijave sprejemajo do 24. marca.
  • Vodja enote za evropsko in mednarodno sodelovanje pri Agenciji EU za azil v Valletti (začasni uslužbenec). Prijavite se lahko na tej povezavi, kjer najdete tudi dodatne informacije o razpisanem mestu. Rok za prijavo se izteče 23. marca.
  • Pripravništvo pri Svetu EU v Bruslju. Več informacij o prijavnem postopku in prijavni obrazec najdete tukaj, rok za prijavo je 15. marec.

Več zaposlitvenih priložnosti v EU odkrijte na spletni strani urada EPSO

Vir: skupajsmo.eu