Loading Events
This event has passed.

Internet predstavlja odličen vir informacij in nujno potrebno komunikacijsko platformo. Kot tak je še posebej nepogrešljiv danes, ko sredi epidemije predstavlja pomembno sredstvo naše komunikacije, učenja in dela. Poleg tega ga uporabljamo tudi za zabavo in druženje. Kako pri tem ostanemo varni? 

Že veš, da je tudi internet javni prostor – pa veš tudi kaj to pomeni za vsako tvojo objavo na spletu (na družbenih omrežjih, forumih,..)? Kljub vtisu zasebnosti, ki jo daje komentiranje iz udobja našega doma s svojo aktivnostjo na svetovnem spletu izpostavljamo svoje osebne podatke, za katere morda sploh ne vemo, da jih ponujamo. 

Letos 9. februarja praznujemo Dan varne rabe interneta. Pridruži se nam na delavnici ABC varnosti na spletu in se nauči varnega ravnanja na spletu, uporabe varnih gesel in gibanja v spletnem javnem prostoru. Izvedel_a boš tudi kako uporabljati varna gesla in kako potrebno je njihovo posodabljanje. In še veliko več! 

Delavnica bo potekala 10.2.2021 ob 17h preko zooma. 

Prijavi se: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Junijski noVIČnik

Na gregorjevo se ptički ženijo – 11. marec (20.00 – 23.00)

Napovedujemo naslednje druženje (mladih) samskih v petek, 21. junija v večernih urah. Za več informacij spremljajte našo spletno stran in družabna omrežja.

Si želite, da vaši otroci preživijo počitnice polne zabave in učenja? Mladinski center Vič vabi vse otroke, stare med 9 in 11 let, na nepozabne iPočitnice! Od 8. do 12. julija bomo vsak dan pripravili razgiban počitniški program, bogat z informativno tehnološkimi (IT) vsebinami.

Obiščite nas

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–21:00
Torek: 14:30–19:00
Sreda: 14:30–21:00
Četrtek: 14:30–19:00
Petek: 14:30–21:00

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 874 816.

Go to Top