Loading Events
This event has passed.

Se odločaš katero študijsko smer vpisati? Včasih si je težko čisto predstavljati, kako čisto zares izgledata študij in delo, ki nas zanimata. Želimo pomagati in ti predstaviti ljudi, ki imajo izkušnje s področij o katerih razmišljaš. 

KARIERNI DNEVI SO TU! 

Se odločaš za študij medicine ali veterine? V četrtek nam bosta svojo odločitev za študij, potek študija in delo predstavili gostji – zdravnica in veterinarka. 

Drugi karierni dan bo 11.2.2021 ob 16:30 preko Zooma. 

Če imaš še kakšno idejo, koga bi želel spoznati v prihajajočih kariernih dneh, ki bodo potekali vsak četrtek v februarju marcu nam to sporoči v tejle kratki anketi. 

Potrebno se je prijaviti. Na e-naslov ti pred dogodkom pošljemo povezavo. 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

 

Junijski noVIČnik

Na gregorjevo se ptički ženijo – 11. marec (20.00 – 23.00)

Napovedujemo naslednje druženje (mladih) samskih v petek, 21. junija v večernih urah. Za več informacij spremljajte našo spletno stran in družabna omrežja.

Si želite, da vaši otroci preživijo počitnice polne zabave in učenja? Mladinski center Vič vabi vse otroke, stare med 9 in 11 let, na nepozabne iPočitnice! Od 8. do 12. julija bomo vsak dan pripravili razgiban počitniški program, bogat z informativno tehnološkimi (IT) vsebinami.

Obiščite nas

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–21:00
Torek: 14:30–19:00
Sreda: 14:30–21:00
Četrtek: 14:30–19:00
Petek: 14:30–21:00

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 874 816.

Go to Top