Govorim in lahko ti povem

Home/dogodki/Govorim in lahko ti povem
Loading dogodki
This dogodek has passed.

Čeprav so besede najbolj osnovno komunikacijsko sredstvo, pa so v odnosih mnogokrat premalo. Dve osebi lahko, v istem primeru, identično zahvalo, razumeta na zelo drugačni ravni. Zakaj in kako prihaja do tega bomo odkrivali na delavnici, na kateri bomo govorili o jezikih ljubezni, njihovem razumevanju in pristopih, preko katerih smo bolj učinkoviti pri izražanju pohval ljudem okoli sebe.

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Februarski noVIČnik

Dogodki v februarju

Mladinski center Vič februarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.