Meni pa že ne!

Home/dogodki/Meni pa že ne!
Loading dogodki
This dogodek has passed.

V zadnjem letu vse več časa preživimo na spletu. Ker tudi na spletu nismo varni pred okužbami, nas čaka delavnica, ki bo osvetlila področje varnosti na spletu; od informacijske varnosti kot takedo različnih oblik tehničnih in drugih groženj na spletu. Pomemben poudarek pa bo tudi v tem, kaj lahko naredimo sami, da se tem grožnjam izognemo.
Delavnico bo vodila Petra Mezek, ki se že več let ukvarja s tem področjem in je med drugim tudi magistrirala iz analize kibernetskih ogrožanj otrok in mladostnikov.

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Januarski noVIČnik

Dogodki v januarju

Mladinski center Vič januarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.