Loading dogodki
This dogodek has passed.

Hola! 

Začenjamo z delavnicami Španske kulture in jezika, ki jih bo vodil Alberto. Več o vsebini si lahko prebereš na tej povezavi.

Prva, spoznavna delavnica bo potekala 14. aprila ob 16:30. Kje je zaenkrat še odvisno od epidemioloških razmer in odprtosti Mladinskega centra, želimo pa si, da bi se lahko srečali v živo. 

Potrebne informacije prejmete preko e-pošte, ki jo boste navedli v delavnici 🙂 

Delavnica je namenjena mladim od 18 – 25 leta, ki: 

  • želijo izvedeti o španski kulturi iz prve roke, 
  • želijo spoznati osnove jezika,
  • prosti čas preživeti v multikulturni družbi

Potekale bodo v angleškem jeziku 🙂 

Nos vemos! 

Delavnice so brezplačne, nanje pa se je potrebno prijaviti: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.