Loading dogodki
This dogodek has passed.

Skupaj s Kolegicami pripravljamo delavnico uporabe Excela za začetnike. Naučil_a se boš uporabljati Excel poleg tega pa z uporabo funkcij izdelal_a čisto svoj finančni načrt. 

Zakaj Excel? 

  • pregleden in enostaven za uporabo 
  • olajša ti procese vpisovanja, kalkulacije in ustvarjanje tabel
  • omogoča pregled nad večjimi bazami podatkov 

In zakaj finančni načrt? Po tvoji meri prilagojen načrt porabe in prihodkov s katerim lahko načrtuješ svoje finance in urediš varčevalni načrt. 

Pridruži se nam na dveh delavnicah Excela v Mladinskem centru Vič. 

  1. Excel – osnove v torek, 20.4. ob 17h
  2. Excel – nadaljevanje v četrtek, 22.4. ob 17h 

Delavnici sta brezplačni, nanju se je potrebno prijaviti z e-naslovom na katerega prejmeš povezavo na dogodek. Poslali pa ti bomo tudi navodila za namestitev programa in opomnik 🙂 

Delavnica je namenjena mladim od 15-29 leta. 

*v primeru, da bo dogodek potekal preko spleta vas spodbujamo, da si za lažje sledenje delavnicam uredite dodaten monitor. 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.