Izdelava in urejanje spletnih strani v WordPress-u

Home/dogodki, dogodki za mlade/Izdelava in urejanje spletnih strani v WordPress-u
Loading dogodki
This dogodek has passed.
Te zanima, kako “postaviš” spletno stran v WordPress-u in kako jo potem oblikuješ? 
In nimaš niti najmanj pojma, kako se lotiti tega?
 
Na tridnevni delavnici bomo spoznali osnove spletnih strani, največ časa pa bomo posvetili WordPress-u. Vsak udeleženec pa bo lahko tudi sam pripravil WordPress spletno stran – jo oblikoval, poskrbel za varnost in nameščal vtičnike, s katerimi bo izboljšal funkcionalnost spletne strani.
 
Delavnico bomo izvedli v treh dneh, tako boš lahko doma raziskoval in prihajal na srečanja z vprašanji in novimi idejami. 
 
Delavnica je primerna za začetnike, ki imajo osnovno znanje angleščine.
 
Za udeležbo potrebuješ prenosni računalnik. V kolikor ga ne moreš prinesti od doma, to označi v prijavnici spodaj, da ti ga priskrbimo mi.
 

*** Vsa mesta so že zasedena, če pa se spodaj prijaviš, te obvestimo v primeru, da se najde prostor zate 😉 ***

 
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/

Februarski noVIČnik

Dogodki v februarju

Mladinski center Vič februarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.