Loading dogodki
This dogodek has passed.

V sodelovanju z Sabljaškim klubom Ljubljana bo v MC Vič potekala delavnica sabljanja.

Sabljanje je šport z dolgo tradicijo, tudi na slovenskih tleh – prvi slovenec, ki je kdajkoli dobil olimpijsko medaljo je bil Rudolf Cvetko. Cvetko je leta 1912 je kot član Avstrijske reprezentance zasedl 2. mesto v ekipnem sabljanju, ter kot prvi slovenec prinesel Olimpijsko medaljo na domača, slovenska tla.

Preizskusi se tudi ti!

Delavnica bo potekala na ploščadi pred Antonovim domom. V primeru dežja, pa bo delavnica prestavljena v Elizabetinsko avlo.

 

Delavnica je namenjena starejšim od 12 let.

Prijava obvezna! 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.