Loading Events
This event has passed.

! Dogodek je prestavljen !

Dogodek se naj bi odvijal na ploščadi MC Vič, ki pa je zaradi dežja postal bazen 🙂 Drug termin izvajanja bomo objavili na spletni strani.


Cirkuški umetnik Jakob Bergant pride v MC Vič!

Jakob bo izvajal brezplačno delavnico, predstavil nam bo “Reciklirano žongliranje”.

Namen delavnice je spodbuditi udeležence k lastni ustvarjalnosti in raziskovanju vsakodnevnih možnosti ponovne uporabe (“upcycling”). Sporočilo predstave se skriva v njenih pozitivnih učinkih na okolje, kakovost življenja in odnose. S svojo delavnico vzpodbuja razmišljanje o trajnosti – o ustvarjanju lastnih igrač iz predmetov, ki nas vsak dan obdajajo.

 

Delavnica bo potekala 2. julija ob 16:30 na ploščadi pred Mladinskim Centrom Vič.

 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Na gregorjevo se ptički ženijo – 11. marec (20.00 – 23.00)

Mladi samski (med 25. in 40. letom starosti) pa se na prevečer družimo.

Led bomo najprej razbili in se nasmejali ob stand up komiku Roku Škrlepu. Sledili bodo kratki 3-minutni klepeti (hitri zmenki) s pripadnicami oz. pripadniki nasprotnega spola. Nato pa bo čas za medsebojno druženje, klepet in prigrizke.

Obiščite nas

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–21:00
Torek: 14:30–19:00
Sreda: 14:30–21:00
Četrtek: 14:30–19:00
Petek: 14:30–21:00

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 874 816.

Go to Top