Loading dogodki
This dogodek has passed.

Pred Mladinskim centrom Vič smo v sklopu Projekta Zunaj Mestne občine Ljubljana postavili MC’Viško kolopravljalnico 

Zdaj pa je čas, da jo spravimo v uporabo. Njeno delovanje bomo preizkusili v torek, 21.9. ob 17:30, ko nas pride obiskat Jernej, ki nam bo predstavil, kako s preprostimi triki popraviti in vzdrževati svoje kolo v odličnem stanju! Skupaj se bomo naučili osnovnih trikov kako zaflikati zračnico, pripravit bremze, menjali plašč…predvsem pa bomo spoznali, da vsak lahko postane svoj mali mojster razstavljanja in popravljanja lastnega kolesa.

Kaj bomo počeli? 
 
– govorili o kulturi v koloparkih in tem, kako smo lahko zgledni kolesarji
– osnove BMX-anja 
– kako v zračnici poiskat luknjo in jo zaflikat
– vzdrževanje bremz
– nastavitev balance, sedeža, tačk in zobnika
– menjava zračnice in plašča 
– vzdrževanje kolesa 

in še kaj 🙂 vsak pa bo dobil tudi malo darilce, ki ga odnese domov! 

Prideš? Prosim izpolni spodnjo prijavnico: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Septembrski noVIČnik

Dogajanje v septembru

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 617 699.