Loading dogodki
This dogodek has passed.
Se pripravljaš na vstop na trg dela? 
Kje začeti in na katere pasti moraš biti pri tem pozoren_a. 
 
Na dogodku Zaposlitveni spodbujevalnik gostimo projekt POGON, ki bo mladim iskalcem zaposlitve predstavil priporočila za uspešen vstop na trg dela. 
 
Priporočila, ki bodo predstavljena so pripravili vrstniki, ki so v okviru izobraževanj projekta Pogon spoznavali zakone, pasti zaposlovanja in različne zaposlovalce
 
Pridruži se nam na delavnici, ki bo v sredo, 8.9. potekala v Mladinskem centru Vič. Začenjamo ob 16:30 in trajal bo do predvidoma 18:00. Delavnica je namenjena mladim 🙂 povabiš pa lahko še prijatelja_ico! 
 
Prideš? svojo udeležbo zabeleži v spodnji prijavnici. 
noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
 
* za udeležbo na dogodku je potrebno izpolnjevati pogoj PCT. 
 

Septembrski noVIČnik

Dogajanje v septembru

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 617 699.

Go to Top