Loading dogodki
This dogodek has passed.

V aprilu začenjamo s sklopom delavnic Po karierni poti. Namen delavnic je skupaj z udeleženci raziskovati korake po karierni poti posameznika. Preko različnih tematik, ki se navezujejo na posameznikov karierni razvoj se bomo spraševali, kaj vse vpliva na našo izbiro poklica in tudi, kako s tem znanjem bolj uspešno vstopati na trg dela. 

Druga v sklopu delavnic raziskuje pojem kompetenc in kje te pridobivamo. Predstavili bomo vlogo kompetenc pri iskanju zaposlitve. 

V delavnici bomo predstavili:

  • kaj so kompetence in kaj jih razlikuje od veščin, 
  • katere kompetence poznamo in pokazali, kako lahko prepoznavate lastne kompetence, 
  • pomagali osmisliti lastne kompetence in kompetence, ki jih še potrebujete na poti do željene zaposlitve

Pridruži se nam v četrtek, 15.aprila ob 16.30 h na Zoomu. 

Delavnica je brezplačna. Pred dogodkom vam na e-naslov pošljemo povezavo, za kar se je potrebno na dogodek prijaviti: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

 

 

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.