Loading dogodki
This dogodek has passed.

Ciao!

V maju pričenjamo s tečajem italijanskega jezika, ki bo namenjen predvsem začetnikom. Predavala vam bo naravna govorka Federica  Di Termine, ki prihaja iz Sicilije. 

Prvič se bomo srečali v ponedeljek10. maja na KAMC’u, v kanalu Mladinskega centra Vič #italia-with-fede. Do njega lahko dostopaš TUKAJ.

Tečaj bo potekal vsak ponedeljek in petek od 19:00 – 20:15. 

Spoznali bomo: 

  • Gramatiko
    Lotili se bomo čistih osnov, kot so glagoli, abeceda, časi, itd.
  • Leksikalni del
    Naučili se bomo predstaviti, poimenovati številke, barve, hrano, oblačila, itd.
  • Kulturo
    Federica nas bo pobliže spoznala s sicilijansko kulturo, testeninami, italijanskimi šegami in navadami, itd.

Vsak od udeležencev bo imel priložnost dobiti italijanskega ”prijatelja”, s katerim bo lahko vadil in utrjeval pridobljeno znanje. 

Po koncu tečaja se boš znal_a predstaviti, pozdravljati tako formalno kot neformalno, izraziti svoja čustva, vprašati za smer in se osnovno sporazumevati v italijanskem jeziku.

Pridruži se nam 🙂

Ci vediamo!

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.