Loading dogodki
This dogodek has passed.

Nauči se osnov šivanja z šivalnim strojem in si zašij nahrbtnik po svojem okusu! 

V MC Vič v maju organiziramo delavnice šivanja, kjer boš z Brinino pomočjo spoznal osnove šivanja, uporabe šivalnega stroja, načrtovanja in šivanja svojega nahrbtnika! 
Delavnice bodo potekale vsak torek v maju. Prva bo že naslednji torek, 11.maja ob 18:00 v prostorih Mladinskega centra Vič. 

Za enkrat potrebuješ le svoj šivalni stroj. Vse ostale potrebne informacije prejmeš preko e-pošte na naslov, ki ga navedeš v spodnji prijavnici. 

Delavnica je brezplačna in namenjena mladim med 15-29 letom 🙂 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Aprilski noVIČnik

Dogajanje v aprilu

Mladinski center Vič je v aprilu odprt po spremenjenem urniku.

Vsak dan v tednu od 14:30 – 18:00. 

MC Vič je odprt po skrajšanem urniku in tako na voljo za individualne obiske ali obiske manjših skupin po dogovoru. Večje skupine se še vedno srečujejo preko spleta.

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.