Počitnice v muzeju 1

Home/dogodki, dogodki za mlade/Počitnice v muzeju 1
Loading dogodki
This dogodek has passed.

Pred teboj je prijavnica na dogodek Počitnice v muzeju 1, dobimo se v sredo 28.10. 2020 na Zoomu med 15:00 in 18:00 si izberemo muzeje, ki bi si jih ogledali in se odpravimo; na koncu ogledov pa se pogovorimo o tem, kaj smo videli in kaj nas je navdušilo na ogledih. Da pa lahko posredujemo povezave do muzejev, je potrebna prijava.

 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Novembrski noVIČnik

Dogodki v novembru

Mladinski center Vič novembra spet online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.