Šivanje

Loading dogodki
This dogodek has passed.
Je tvoja omara potrebna prenove in zamenjave oblačil?
Če se želiš naučiti šivati osnovne kose oblačil (ali pa že znaš in se ob šivanju želiš družiti s podobno mislečimi) in spoznavati trike ter skrivnosti šivanja, se pridruži skupini, ki se bo srečevala vsako sredo, od 18.00 do 20.00na Zoom aplikaciji.

Obvezna oprema ki jo potrebuješ s seboj je šivalni stroj. Za vse ostale podrobnosti glede blaga in ostalega šivalnega materiala se bomo dogovorili sproti.
Tekom delavnic bomo delali na naslednjih osebnostnih lastnostih ter veščinah: Kreativnost, natančnost, potrpežljivost in sposobnost oblikovanja.
Zaradi omejenega števila mest so prijave obvezne.
noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Januarski noVIČnik

Dogodki v januarju

Mladinski center Vič januarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.