Šivanje

Loading dogodki
Je tvoja omara potrebna prenove in zamenjave oblačil?
Če se želiš naučiti šivati osnovne kose oblačil (ali pa že znaš in se ob šivanju želiš družiti s podobno mislečimi) in spoznavati trike ter skrivnosti šivanja, se pridruži skupini, ki se bo srečevala vsak torek, od 18.00 do 20.00 v prostorih MC Vič.
Obvezna oprema ki jo potrebuješ s seboj je šivalni stroj. Za vse ostale podrobnosti glede blaga in ostalega šivalnega materiala se bomo dogovorili sproti.
Tekom delavnic bomo delali na naslednjih osebnostnih lastnostih ter veščinah: Kreativnost, natančnost, potrpežljivost in sposobnost oblikovanja.
Zaradi omejenega števila mest so prijave obvezne.
noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Septemberski noVIČnik

Dogodki v septembru

Z začetkom šole tudi v MC Vič ponovno začenjamo z delavniciami

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.