Poklicni SKRIBBL

Loading dogodki
This dogodek has passed.

Tudi ti uživaš v igri Pictionary? Ali pa si se le posebej razveselil_a, ko je bilo pri Activity-ju potrebno kaj narisati?  

V karantenskem času so se družabne igre preselile na splet – tudi v MC Vič. Za prijeten začetek tedna se nam v ponedeljek ob 17h pridruži na družabnem popoldnevu, kjer bomo spoznali in igrali zabavno igro Skribbl. Glavna tema naše igre bodo: POKLICI! 

Preveri se, koliko jih že poznaš in katere znaš tudi narisati tako, da jih bodo prepoznali tudi drugi. Ob igri bomo tudi poklepetali, kateri poklici te zanimajo in katere še želiš spoznati. Lahko pa jih zabeležiš v krajšo anketo in tako poskrbiš, da bodo med risalnimi predlogi 🙂 

Se kmalu vidimo! 

Prijavi se z e-naslovom, kamor ti pošljemo povezavo do igralne sobe

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Februarski noVIČnik

Dogodki v februarju

Mladinski center Vič februarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.