Nova univerza se predstavi

Home/dogodki, dogodki za mlade/Nova univerza se predstavi
Loading dogodki
This dogodek has passed.

Bliža se čas tvoje odločitve za izbiro študija! Pomembno je, da se pred odločitvijo dobro informiraš in odločitev dobro premisliš. Da boš  imel_a na voljo dovolj časa za spoznavanje vseh zanimivih študijskih priložnosti in pogojev te vabimo, da se nam v torek, 19.1. ob 16h pridružiš na predstavitvi možnosti študija na Novi univerzi.

Pod zasebnim visokošolskim zavodom Nova univerza delujejo tri fakultete: Evropska pravna fakulteta, Fakulteta za državne in evropske študije in Fakulteta za slovenske in mednarodne študije, ki ponujajo številne študijske programe.

Z nami bo Anja Karafatska, strokovna sodelavka na Novi univerzi, ki je tudi sama študentka Evropske pravne fakultete. Predstavila nam bo možnosti študija na Novi univerzi in njenih članicah ter iz prve roke spregovorila o študiju prava in odgovorila tudi na morebitna vprašanja 🙂 

Na dogodek se je potrebno prijaviti: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Januarski noVIČnik

Dogodki v januarju

Mladinski center Vič januarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.