Filmski večer

Home/dogodki, dogodki za mlade/Filmski večer
Loading dogodki
This dogodek has passed.

Zagotovo ste tudi vi že slišali, da je za dober karierni štart potrebno le poiskati svojo strast. Kako pa se tega pravzaprav lotiš? 

Odgovor na to vprašanje išče tudi diplomant Sean v filmu, ki si ga bomo skupaj pogledali preko KAMCa – digitalnega kariernega mladinskega centra, v petek, 15.januarja ob 18.30 uri. Po ogledu filma bo preko kanala sledila tudi kratka diskusija. 

*film je v angleščini z angleškimi podnapisi 

Lepo vabljeni! 

Na dogodek se je potrebno prijaviti na spodnji povezavi: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Januarski noVIČnik

Dogodki v januarju

Mladinski center Vič januarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.