Zastavi si S.M.A.R.T. cilje

Home/dogodki, dogodki za mlade/Zastavi si S.M.A.R.T. cilje
Loading dogodki
This dogodek has passed.

Za uspešno načrtovanje (karierne poti ali pa drugih novoletnih zaobljub) si je pomembno postavljati cilje. Da pa bodo ti tudi uresničljivi in smiselno zastavljeni je pomembno, da vemo tudi KAKO jih oblikujemo. 

Če vas zanima več o metodi postavljanja ciljev S.M.A.R.T., lepo vabljeni na spletno delavnico, kjer bomo predstavili metodo, po želji pa tudi pomagali pri preoblikovanju lastnega cilja. 

v četrtek, 14.1.2021, ob 17h na Zoom-u. 

Za udeležbo na delavnici se je potrebno prijaviti, povezavo do dogodka prejmete na e-naslov: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Januarski noVIČnik

Dogodki v januarju

Mladinski center Vič januarja nadaljuje online

Dosegljivi smo preko emaila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.