Loading dogodki

S Tadejo se bomo sprehodili po najlepša doživetja iz Oceanije, Azije, Afrike in Južne Amerike.  Z njenim nahrbtnikom se bomo odpravili med Bušmane, Himbe, Papuance, Mentavajce in druge. Spali bomo pri domačinih ali pa v šotoru, sredi divjine. Te mika?

Pridružite se nam na potopisnem predavanju v Elizabetini avli Mladinskega centra Vič (na Tržaški 85), v petek, 5. 11. ob 18h. Prisluhni Tadeji, ki bo z nami delila njene najlepše, najbolj drzne in ljubeče zgodbe s potovanj.

Predstavila nam bo svojih: 

  • 5 mesecev v Afriki
  • 5 mesecev v Oceaniji
  • 6 mesecev v Južni Ameriki
  • Azijo
  • Himalajo
  • Bolivijo
  • ČILE!

 

Prideš? Izpolni spodnjo prijavnico in se nam pridruži. Na dogodku boš lahko prelistal_a in kupil_a tudi Tadejino knjigo, ki še podrobneje opisuje njena doživetja 🙂

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

*za obisk dogodkov v notranjih prostorih Mladinskega centra Vič je za otroke, starejše od 15 let, potrebno izpolnjevati enega od pogojev PCT.

Septembrski noVIČnik

Dogajanje v septembru

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 617 699.

Go to Top