Loading dogodki
This dogodek has passed.

V Mladinskem centru Vič v novembru obeležujemo Mesec preprečevanja zasvojenosti.  Že lansko leto smo se v tem času združili z Zavodom Pelikan – Karitas, letos pa to prakso nadgrajujemo s sodelovanjem s programom Skupnosti MOST http://www.skupnosti-most.si/, v sklopu katerega je dr. Perko tudi koordiniral reintegracijo odvisnikov v programu Skupnost Srečanje. Naša ciljna skupina v mladinskem delu so mladi, ki so zaradi tveganih vedenj v mladosti dovzetni za razvoj zasvojenosti. Te naslavljamo mladinski delavci in z mladimi delimo prostor debate o teh. V letošnjem letu se osredotočamo na uporabo drog pri mladih, k nam pa vabimo strokovnjaka s področja, dr. Uroša Perka. Ta bo z nami spregovoril o povezavi med marihuano, duševnimi motnjami in nasiljem, ki jih zaznava tudi v svoji klinični praksi. Predstavil bo tuja in svoja spoznanja s tega področja in obravnaval tematiko marihuane kot resne droge, z resnimi posledicami.

V torek, 9. 11. 2021 se ob 18:00 z Dr. Urošom Perko srečamo na spletnem predavanju, kjer bo predstavil svoje delovanje na področju raziskovanja in dela z mladimi, zasvojenimi z marihuano. Po predavanju, ki ga je za nas pripravil, bo sledil tudi prostor za postavljanje vprašanj. Na dogodek so vabljeni vsi mladi, od 15 – 29 leta, ki jih tematika zanima.

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.

* Dogodek lahko po želji spremljate tudi iz naših prostorov na Tržaški 85, kjer bomo predvajali predavanje in pogovor. 

Decembrski noVIČnik

Dogajanje v decembru

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 617 699.

Go to Top