Mladinski center Vič te vabi na nepozabno doživetje Evropskega parlamenta!

Vabljeni, da se nam pridružite na edinstveni izkušnji, kjer boste lahko spoznali zakulisje političnih odločitev Evropskega parlamenta in se prelevili v politične akterje. Skupaj bomo izvedli simulacijo volitev, se pomerili v kvizu o Evropski uniji ter razpravljali o pomembnih temah, ki vplivajo na naše življenje.

Priložnost, da postanete del političnega procesa in soustvarjate prihodnost Evrope, je tu! Pridružite se nam v Mladinskem centru Vič in skupaj odkrijmo, kaj lahko Evropska unija stori za nas

Kdaj? 15. maj, 17.00 – 17.45
Kje? Mladinski center Vič
Kdo? Mladi med 15 in 29.

Vabljeni, da se pridružite našemu dogodku in postanete del naše aktivne mladinske skupnosti!

S prijavo na dogodek nam boš pomagal_a, da bomo lažje organizirali delavnico.

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.