Odkrijte program, ki mladim med 15. in 29. letom omogoča brezplačno možnost potovanja v drugo državo, kjer lahko opravljate prostovoljno delo, ki si ga sami izberete!

Na dogodku bomo predstavili program Evropska solidarnostna enota (ESE), ki mladim omogoča sodelovanje v solidarnostnih projektih in projektih prostovoljstva.
Izvedeli boste:

  • kako lahko mladi izpeljete lasten projekt in dobite za to finance
  • kje lahko iščete mednarodne priložnosti in kako se lahko brezplačno odpravite v tujino na opravljanje prostovoljnega dela,
  • kakšna je izkušnja slovenke, ki je eno leto preživela v Španiji,
  • kako Ljubljano doživljata mladi prostovoljki iz Italije in Belgije.

Datum: 18. december
Ura: 17:00 – 18:30
Lokacija: MC Vič

Namenjena je zgolj boljšemu obveščanju
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.
S prijavo na noVIČnik boš enkrat mesečno na svoj e-naslov prejel_a novice o dogajanju v Mladinskem centru Vič na katere se lahko tudi prijaviš.