Loading dogodki
This dogodek has passed.

Kaj, če bi najboljše junake Minecrafta preselili v živo? 

Lahko! Poleg tega, da si natisneš figurico junaka iz Minecrafta, se naučiš še modeliranja in tiskanja s 3D tiskalnikom. Na delavnici ti bo Gaja pokazala, kako ustvarjaš modele in tiskaš, izdelek pa bomo brezplačno tudi natisnili in lahko ga boš prevzel_a v Mladinskem centru Vič. 

Delavnica je brezplačna in namenjena mladim od 10 – 15 leta starosti. Potekala bo v živo v Mladinskem centru Vič, kjer lahko sprejmemo do 10 udeležencev. 

Zato te prosimo, da se na delavnico prijaviš: 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Junijski noVIČnik

Dogajanje v juniju

Mladinski center Vič je v juniju odprt po rednem urniku.

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.