Loading dogodki
This dogodek has passed.

Igra Totem Hoarder je fantazijska igra s kartami za dva igralca, ki bo nekatere spomnila na igre z zbirateljskimi kartami Pokemon, Magic ali Yu-Gi-Oh, od koder ustvarjalca tudi črpata inspiracijo. V igri namreč nastopajo številni fantazijski liki in pošasti, ki se med seboj bojujejo.
Glavna razlika med naštetimi igrami in igro Totem Hoarder pa je, da je le-ta samostojna in za igranje potrebujete le en zaključen komplet kart.

Ustvarjalca igre potrebujeta tvojo pomoč

Razvoj igre Totem Hoarder se bliža koncu in ekipa namerava igro predstaviti na Kickstarterju! Pred izdajo je potrebno vsako namizno igro temeljito preizkusiti. Vsaka namizna igra mora namreč delovati brezhibno, navodila pa morajo biti razumljiva. Na ta način je učenje igre hitro, igra pa kar najbolj zabavna.
Za preizkušanje in testiranje vsake igre je zelo pomemben t.i. “blind playtesting” (slepi test), pri katerem lahko tudi vi pomagate ustvarjalcem nove igre!

Prijavi se na dogodek Totem Hoarder in bodi med prvimi, ki bodo testirali novo slovensko igro s kartami 🙂 

*Število udeležencev na dogodku je omejeno, zato za lažjo organizacijo svojo udeležbo zabeleži v spodnji prijavnici. Na dogodek lahko naenkrat sprejmemo do 30 ljudi. V primeru večjega števila prijav bomo dogodek organizirali v dveh časovnih terminih in te o tem tudi pravočasno obvestili. 

 

noVIČnik vsebuje novičke o aktualnih zadevah MC Vič (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z MC Vič - https://mc-vic.si/o-nas/novicnik/
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si. S prijavo se strinjam s pogoji poslovanja Totem Hoarder, privoljujem v uporabo emaila za obveščevanje glede Totem Hoarder dogodkov in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.
Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Fotografije zajete na dogodku bomo uporabili v promocijske in informativne namene. Dostopne bodo na spletni strani Mladinskega centra Vič, na naših družbenih omrežjih in prav tako na družbenih omrežjih in spletni strani Totem Hoarder.

 

Junijski noVIČnik

Dogajanje v juniju

Mladinski center Vič je v juniju odprt po rednem urniku.

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–19:00
Torek: 14:30–21:00
Sreda: 14:30–19:00
Četrtek: 14:30–21:00
Petek: 14:30–21:00

Vse naše delavnice in druge aktivnosti lahko še vedno spremljate tudi preko spleta. Dostopni smo preko družbenih omrežij ali Discorda.

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 040 698 915.