Karierna točka2021-09-13T11:52:29+02:00

Če si v dilemi glede izbire ali trenutne smeri šolanja, glede zaposlitvenih želja ali kariernega razvoja, lahko o tem razpravljaš z usposobljeno karierno svetovalko. V spodnjem obrazcu vnesi svoje podatke, mi pa te bomo poklicali in se dogovorili za termin.

Skupaj lahko razpravljata o tvojih interesih, poiščeta priložnosti za sodelovanje v projektih Zavoda Nefiks, ki ti lahko pomagajo do tvojega cilja, pregledata možnosti nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja, pregledata tvoj CV (če ga že imaš) in ugotovita, kje te lahko čakajo zaposlitvene priložnosti. 

Svetovanje izvajata Alenka Blazinšek Domenis, dipl. andragoginja, karierna svetovalka, strokovna vodja Zavoda Nefiks in Nives Felić, mladinska delavka.

Brez zgoraj navedenih podatkov prijava ni možna. Zagotavljamo, da bo Zavod Nefiks kot upravljalec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdeloval in hranil izključno za izvedbo in informiranje o aktivnosti, na katero se prijavljate. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica oziroma kolikor je zakonsko določeno s strani naših financerjev. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mc.vic@nefiks.si.

Potrebuješ pomoč pri izbiri poklica? Zate smo na voljo v karierni klepetalnici.
Na vsa vprašanja odgovarjamo v sobi strežnika KAM’C, dosegljivi na povezavi kamc.mreza-kroj.si. Lahko pa se prav tam srečamo preko video klica. Z nami se dogovori za termin in poklepetajmo o možnosti in željah za tvoj karierni razvoj.

Klepetali bomo, kako lahko razvijaš kompetence, ki so potrebne za življenje in trg dela, skozi aktivnosti v mladinskem delu. Pogovoril se ne boš s kariernimi strokovnjaki, ampak praktiki, mladinskimi delavci, ki smo skozi večletno delo z mladimi (in delodajalci) nabrali dovolj obsežne izkušnje, da te lahko informiramo, odpiramo ključna vprašanja, s teboj razpravljamo in te, če je to potrebno, napotimo na bolj specifično strokovno pomoč.

Z nami bo kakšna odločitev zagotovo lažja.

KAM’C je skupni projekt Mreže Kroj, ki je zate pripravljena na platformi Discord. Kako in kaj pa najdeš na povezavi: https://mc-vic.si/mreza-kroj-predstavlja-kamc/, ali https://www.youtube.com/watch?v=XZoEqkBS74Y.

Pridruži se FB skupini, ter poklepetaj z nami

https://www.facebook.com/groups/733334703819077 

Junijski noVIČnik

Na gregorjevo se ptički ženijo – 11. marec (20.00 – 23.00)

Napovedujemo naslednje druženje (mladih) samskih v petek, 21. junija v večernih urah. Za več informacij spremljajte našo spletno stran in družabna omrežja.

Si želite, da vaši otroci preživijo počitnice polne zabave in učenja? Mladinski center Vič vabi vse otroke, stare med 9 in 11 let, na nepozabne iPočitnice! Od 8. do 12. julija bomo vsak dan pripravili razgiban počitniški program, bogat z informativno tehnološkimi (IT) vsebinami.

Obiščite nas

Pri nas ste dobrodošli vsak dan v tednu:

Ponedeljek: 14:30–21:00
Torek: 14:30–19:00
Sreda: 14:30–21:00
Četrtek: 14:30–19:00
Petek: 14:30–21:00

Dosegljivi smo preko e-maila mc.vic@nefiks.si ali na telefonski številki 069 874 816.

Go to Top